Beveiliging is sinds onze oprichting een van onze hoofdaktiviteiten. Door onze lange ervaring op dit gebied kunnen wij u hier op elk gewenst nivo in ondersteunen.

Bewust, veilig en vertrouwd..

zijn wat ons betreft de kernwoorden die op ieder netwerk van toepassing zouden moeten zijn. 

Bewust...

Niets is onveiliger dan denken dat je veilig bent. Het blijft dan ook van belang bewust te blijven van de stand van zaken en nieuwe oplossingen.

Veilig...

Wat is voor u veilig, dat is de hoofdvraag. Geen bedrijf is gelijk, maar wat wel voor elk bedrijf zou moeten gelden is een duidelijk beveiligingsbeleid. Met een goed raamwerk is veel leed te voorkomen of te beperken.

Vertrouwd...

De beveiliging van uw netwerk moet zo veel mogelijk transparant zijn voor u en uw medewerkers. Het vertrouwde netwerk mag geen tegenstribbelend stuk techniek worden.

Algemeen:

Beveiliging is een onderwerp dat bij vooral kleinere ondernemingen nogal eens een lage prioriteit heeft. Wij komen graag met u in gesprek omdat wij denken met onze ervaring u te kunnen overtuigen van de noodzaak.

Wanneer wij denken aan beveiliging dan hebben wij het over het bewaken van uw vertrouwelijke gegevens, maar ook over het beschermen van uw netwerk. Zo zorgen wij ervoor dat u de juiste maatregelen neemt tegen ongewenste factoren van binnen en buiten.

Wij bieden u oplossingen tegen spam, phishing, virussen en hackers, maar u kunt ook denken aan van die simpele dingen zoals het vergeten van een backup of het onverwachts uitvallen van de stroomvoorziening. Wij helpen u bij het ontwerpen van beveiligingsprocedures, zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.
Samen met u kijken we dan nog eens goed naar uw netwerk om de zwakke plekken te bepalen. Als dit gedaan is geven wij u een eerlijk advies over welke maatregelen u zult moeten treffen om uw netwerk op de juiste manier te beveiligen.

Wanneer u een zwaardere beveiling nodig heeft of wanneer uw medewerkers het vervelend vinden om met complexe wachtwoorden in te loggen, dan kunnen wij uw systeem ook voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van biometrie. U kunt zo gemakkelijk inloggen met bijvoorbeeld een vingerafdruk. U zult nooit meer last hebben van het vergeten van uw wachtwoord. Een vingerafdruk is voldoende om toegang te krijgen tot uw systeem!