:: Hoe gaan wij te werk? ::


 

Welkom bij NeedIT BV. Hier presenteren wij allerlei informatie over ons bedrijf om u een aardig eind op weg te helpen. Als u vragen heeft of meteen contact met ons op wilt nemen, kijk dan onder het kopje contact, wij staan u graag te woord.

Wie zijn wij?
Met plezier en trot stellen wij ons aan u voor: Wij zijn NeedIT, een professioneel automatiseringsbedrijf dat sinds 1994 werkzaam is in de IT sector. Met professioneel bedoelen wij dat onze medewerkers zich onderscheiden door hun uitmuntende technische en communicatieve vaardigheden. Zo zijn al onze medewerkers door Microsoft gecertificeerde professionals.

Wat doen wij?
Onze core-business is netwerktechnologie. Op dit gebied zijn wij expert, wij verzorgen dan ook alle mogelijke trajecten. Waaronder de aanleg, conversie, sanering, beveiliging of het onderhoud van netwerken. Ook geven wij u de juiste adviezen over verschillende vraagstukken die bij automatisering om de hoek komen kijken.

Hoe gaan wij te werk?
Bij al onze projecten staat de mens centraal. Tenslotte moeten uw medewerkers wel met en op uw netwerk veilig maar efficient kunnen werken. Klanttevredenheid bereiken wij door vantevoren doelstelling af te spreken en deze gezamenlijk te evalueren. Op deze manier werken wij aan de vertrouwensrelatie met onze klanten. Een ander kenmerk is dat wij eerlijk en ongebonden advies geven, we schromen dan ook niet om een afwijkende mening te hebben. Hierin staat uiteraard altijd uw wens centraal.

Wat bieden wij u?
Wij bieden u alle diensten die te maken hebben met netwerktechnologie. Daarnaast denken wij met u mee, daar waar het gaat over automatiseringsvraagstukken. Hoe u ook met ons te maken krijgt, kwaliteit, integriteit en efficiency staan bij ons voorop. Wij bieden u de beste oplossing die bij uw wensen aansluit.