:: Advies ::


 

Ook voor onafhankelijk advies kunt u bij ons terecht. Wij bieden u verschillende diensten aan, waarin u gebruik kunt maken van onze ervaring en expertise. U kunt denken aan systeemonderhoud, support, advies en projectmanagement.

Systeemonderhoud
Wanneer u heeft geïnvesteerd in een geautomatiseerde kantooromgeving, van enkel losstaande pc's tot een compleet netwerk, is het van uiterst belang dat uw systeem ook optimaal blijft functioneren. Zonder vakkundig onderhoud zal uw investering steeds minder tot haar recht komen en zal uw systeem minder gaan functioneren. U voorkomt dit door te investeren in onderhoud, uw systeem zal optimaal blijven functioneren waardoor de levensduur van uw inventaris wordt verlengd. Ook zal dit ten goede komen aan de omgeving voor uw medewerkers, zij kunnen zo optimaal functioneren.

Wij bieden u verschillende vormen van onderhoud aan. U vindt deze onderhoudscontracten onder het kopje producten.

Support
U kunt bij ons ook terecht voor gebruikersondersteuning. Onze helpdesk ondersteunt u bij de meest voorkomende problemen. U kunt denken aan het oplossen van problemen bij het gebruik van uw netwerk, maar ook wanneer u vragen heeft over de meest voorkomende tekstverwerkers, spreadsheet- en presentatieprogramma's.

Wanneer u gebruik maakt van onze helpdesk kunt u ervan op aan dat wij de juiste oplossing aandragen. Daar kunnen we het natuurlijk bij laten, maar wij leggen de oplossing meteen voor u uit, zodat u meteen leert hoe de zaken in elkaar steken.

Advies
Wanneer u nog twijfelt bij het investeren in nieuwe automatiseringsmiddelen of wanneer u niet precies weet hoe u het automatiseren nu aan moet pakken dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u bij het vinden van de oplossing die het beste op uw wensen aansluit. Sommige automatiseringsbureau's hebben op de één of andere manier verplichtingen bij grotere leveranciers. Hoe onafhankelijk zal het door hen gegeven advies zijn? Onze adviezen zijn altijd gericht op uw persoonlijke situatie en uw wensen, zodat u investering daadwerkelijk tot zijn recht komt.

Met expertise op het gebied van kleine kantoren en netwerken (LAN) tot en met het implementeren van wereldwijde verbindingen over prive-netwerken (WAN) en de bijbehorende infrastructuur kunnen wij u adviseren op basis van ervaring. Hiervoor, en voor al uw andere vraagstukken op het automatiseringsgebied, kunnen wij u advies op maat leveren,gebaseerd op een gedegen praktijkervaring. Kortom Needit: Tot uw dienst!

Projectmanagement
Bij het implementeren van een netwerk komen veel verschillende disciplines kijken. U krijgt daarbij al snel te maken met meerdere partijen. Samenwerken is hierbij noodzakelijk om een optimaal resultaat te creëren.

Wij coördineren en controleren in elke fase het werk van alle partijen voor u. Voor gehele projecten, maar ook voor deelprojecten. Doordat elke partij direct aan onze opdrachtgevers factureert, bent u verzekerd van een onafhankelijke tussenpartij die toezicht houdt.